Home » Internationaal » Internationale expositie in Utrecht

Internationale expositie in Utrecht

 

Het is wel handig om te weten dat er heel veel tegenwoordig draait om TOPOFTHEMIND. Hierin gaat het dus om de geldstroom die door de hele wereld heen gaat en die bepaald kan worden door slechts 5 elementen die dan verbonden worden met pijn. Dit is dus de handelswijze vaak geworden In de wereld en het zal dus gaan om de 5 elementen: gezondheid, relatie, identiteit, geld en seks. Rondom deze elementen bouwt men dus strategie├źn en denkt men een goede koers te gaan. Te duiden op de discutabele voorbeelden die we hier mee verkrijgen is zeker een taak die met kunst te benaderen zal zijn.

Een beeld van een bijzonder mens dat zo levensecht lijkt zodat velen het aan willen raken. Vandaar dat er permanent een bewaker voor geplaatst is.

VIDEO-PRESENTATIE 1 een videopresentatie met Engels gesproken tekst en animatie die ingaat op tegenwoordige reclame en topofthemind problematiek

VIDEO-PRESENTATIE 2 Een videopresentatie die ook een rapportage laat zien van een van de grootste frisdrankproducenten ter wereld

VIDEO-PRESENTATIE 3 Mensen liggen levend in de goot. indrukwekkende video met geluid, waarbij men filmt in een verlaten fabriekshal waar tussen de rommel nog wat levende mensen liggen.

verder buiten vanaf het raam

 

 

In de wereld en het zal dus gaan om de 5 elementen: gezondheid, relatie, identiteit, geld en seks. Rondom deze elementen bouwt men dus strategie├źn en denkt men een goede koers te gaan. Te duiden op de discutabele voorbeelden die we hier mee verkrijgen is zeker een taak die met kunst te benaderen zal zijn.